Älska mig igen (2012)

Standard
The_Vow

Leo, spelad av Channing Tatum, och Paige, Rachel McAdams, är lyckligt gifta när de är med om en bilolycka. Paige får svåra hjärnskador som gör att hon tappar alla minnen de senaste åren, inkluderat alla minnen med Leo och om deras äktenskap. Paige är fortfarande Leos livs kärlek, men Leo är en främling för Paige. Leo måste nu göra allt i sin makt för att få tillbaka sin kärlek.

Det finnas både bra och dåliga saker med den här filmen. Den är bra på att visa Leos frustration över att hans fru inte kommer ihåg honom, och även Paiges förvirring och rädsla över att inte minnas något. Över huvud taget tycker jag kemin mellan de båda huvudkaraktärerna funkar, de känns verkligen som ett par.
Det som är mindre bra är tempot i filmen. Den blir för utdragen och långsam. Ska man göra en långsam film måste innehållet vara intressantare.

Sen blir det också väl sliskigt emellanåt. Allt i deras förhållande framställs så perfekt, de har alla dessa små ritualer som ska kännas gulliga och romantiska men som känns lite fejk. Ingens förhållande är så perfekt. Förhållanden är en blandning av perfekt och mindre perfekt. Det är det som gör dem speciella.

Allt som allt var det en OK film, som dessvärre var för lång för sitt eget bästa.

Betyg: ★★☆☆☆

Lämna en kommentar